KIP PrintPro.net

Web alapú nyomtatás küldő és menedzser alkalmazás

  • KIP PintPro.NET:
  • Böngésző alapú megjelenítés és nyomtatás
  • Operációs rendszer független
  • Korlátlan számú fájl szettjeinek nyomtatása
  • Nyomtató konfigurálás
  • Rendszergazda funkciók
  • Teljes munka elszámolás és email jelentés

KIP PrintPro.net

A KIP PrintPro.net biztosítja a KIP színes és fekete-fehér rendszerek részére a legtöbb funkcióval rendelkező böngésző alapú nyomtatás küldést és rendszer menedzsment alkalmazást a piacon.

Nyomtatás Küldés – Anélkül, hogy szükség lenne bármely alkalmazás szoftver telepítésére, a kezelők végrehajthatnak nyomtatás küldést, hozzáférhetnek KIP nyomtató postafiókjaikhoz és menedzselhetik nyomtatási munkáikat. Web böngésző használatával a kezelők konfigurálhatnak egy- és többlapos fájlokat egyedi mérettel, bélyegzőkkel, hajtogatási előbeállításokkal, szín menedzsment kontrollokkal és nyomat kirakási helyekkel. Az új nyomtatási munkák gyorsan indíthatók a Felhasználó Előbeállítások használatával, amely magába foglalja a kezelő preferenciáit, munka beállításait és a legáltalánosabb rendszer előbeállításokat. A PrintPro.net támogatja a nyomtatási munkák létrehozását színes és fekete-fehér dokumentumok széles formátumú digitális standard fájl formátumaiból, mint például Postscript, PDF, TIFF, JPG, Calcomp, DWF és HPGL 1/2/RTL.

Rendszer Menedzsment - Meghatározott felhasználói hozzáféréssel a rendszergazdák bármely web böngészőt használhatják a nyomtatási sor folytatásához és a rendszer működésének teljes áttekintéséhez. A rendszergazdáknak teljes hozzáférésük van a nyomtató preferenciáihoz, a hálózati csatlakoztatási beállításokhoz, a rendszer előbeállításokhoz, a napi takarék üzemmód időzítőkhöz, a munka történet sor méretéhez, az alapértelmezett kimenő tálca és automatikus forgatás beállításaihoz.