KIP ImagePro

Windows PC alapú nyomtató, másoló és szkennelő szoftver

  • KIP ImagePro:
  • Intuitív szalag stílusú interfész
  • Fejlett nyomtatási munka kontrollok
  • Fekete-fehér és színes fájlok ikon megjelenítése
  • Mindenre kiterjedő nyomtatás előtti kontrollok
  • Kiterjesztett fájl és kép beállítások
  • Könnyű áthúzási funkciók
  • Beépített hajtogató rendszer kontrollok
  • Elszámolási és biztonsági jellemzők
  • Automatizált kötegelt fájlformátum konverzió

KIP ImagePro

A KIP ImagePro KIP System K színes és fekete-fehér rendszerekhez tervezett Windows PC alapú hálózati nyomtató, másoló, szkennelő alkalmazás. A KIP ImagePro eszközöket a szín menedzsment képességek bővítésére tervezték. A másolás és szkennelés kizárólag KIP 720 és 2300 szkennerekkel működik együtt.

A KIP ImagePro - Print egy erőteljes szoftver csomag, amely ellenőrzött munkafolyamat automatizálással megnöveli a hatékonyságot magas követelményű környezetekben, miközben gyorsabb futási időket biztosít. Fejlett munkafolyamat alkalmazásokkal nyomtatja a színes és fekete-fehér széles formátumú dokumentumok széles választékát, beleértve a műszaki rajzokat, posztereket, bannereket, több KIP rendszeren. Az egyszerű előbeállítások a grafikus és műszaki dokumentumokhoz is könnyű kezelést biztosítanak. A fontos terv részletek kiemelhetők a fejlett Érdekes Terület kiválasztásával. A KIP Intelligens Kirakó rendszerek egyszerűbbé teszik a színes és fekete-fehér nyomatok vegyes szettjeinek pontos összerakását. A Munka Jóváhagyás értesítést küld, problémák esetén hiányzó betűtípusokról, helyes lapméretről és rajz részletek lemaradásáról nyomtatás előtt. Kétféle kezelői felülettel rendelkezik: Standard a legtöbbször használt funkciókat tartalmazza és az Advanced, amely további professzionális fekete-fehér és színes eszközöket tartalmaz.

A KIP ImagePro - Scan & Copy szoftver professzionális megoldás, amely minden funkciót biztosít a nagy felbontású színes és fekete-fehér széles formátumú termelési szkenneléshez és másoláshoz. A KIP ImagePro széles körű funkciókat kínál növelt teljesítőképességgel, tartalmazza a kép minőség beállításokat, nagy pontosságú megjelenítést fejlett Érdekes Terület funkciókkal, automatikus dokumentum szélesség felismerést, automatikus indítást az eredetik folyamatos adagolása érdekében, szkennelést helyi meghajtókra, hálózati helyekre, USB-re és felhő tárhelyekre. Automatikusan korrigálja a dokumentum ferdeségét. A fontos tervrajz részletek kiemelhetők a fejlett Érdekes Terület kiválasztásával. A KIP ImagePro professzionális, nagy pontosságú szín szerkesztőt tartalmaz, valós idejű megjelenítéssel. A szín korrekció lehetőséget biztosít szín csere kiválasztásra a minőség javítás és az optimális eredmény érdekében.