KIP 970

4 tekercses színes nyomtató rendszer

 • KIP 970 nyomtató:
 • LED nyomtató technológia
 • 4 (CMYK) száraz, UV és vízálló toner
 • 16 A1/perc színes nyomtatási sebesség
 • 20 A1/perc fekete-fehér nyomtatási sebesség
 • 600 x 1800 dpi felbontás
 • 4 tekercses papír adagoló
 • 297 - 914 mm papír szélesség
 • 67-150g papír, 3-4 mil polieszter, stb.
 • Kontroller:
 • KIP System K Win 10 op. rendszerrel
 • 12" tablet stílusú érintőképernyő

KIP 970 színes nyomtató rendszer

A KIP 900 színes széria rendszereit olyan nyomtató központok részére tervezték, ahol elvárás a magas követelményű kimenet, a precíz képalkotás és a határozott, kifejező színhűség. A KIP 900 színes széria által létrehozott összes nyomat és másolat teljesen fényálló, nem fakul, nem veszíti el a színét még akkor sem, ha hosszú időn keresztül megvilágításnak van kitéve. A CMYK száraz festék rendszer 100%-os vízállóságú képeket készít, amelyek alkalmasak szabadtéri alkalmazásra, még rossz időjárás esetén is. A KIP 900 színes rendszerek átfogó szélesformátumú megoldást jelentenek nyomtatási feladatok széles választékára, az építészeti, mérnöki és konstrukciós dokumentumoktól - a térképek, poszterek és jelzőtáblákig - minőség és teljesítőképesség vesztés nélkül.

KIP 900 széria jellemzői

A KIP 900 széria egy elektrofotografikus színes és fekete-fehér LED nyomtató / multifunkciós rendszer. A 600dpi felbontású LED nyomtatófej és a fejlett KIP System K szoftver csomag a legmagasabb képminőséget biztosítja. A száraz CMYK festékek használata lehetővé teszi a színes képek nyomtatását széles választékú média típusokra. A nyomatok UV és vízállóak és azonnal felhasználásra készek. Nyomtatási sebessége 64-75g/m2 papírra fekete-fehérben 12,3 m/perc, 64-90g/m2 papírra színesben 9,6 m/perc és 90-150g/m2 nehéz papírra színesben 7,2 m/perc.

KIP System K kontroller

A KIP rendszereken a színes és fekete-fehér másolás, nyomtatás, szkennelés és más rendszer funkciók egy beépített, 12"-os színes multi-touch, tablet stílusú képernyőn keresztül kezelhetők. A munkafolyamatok kezelését könnyűvé teszi az automatikus indítás, valós idejű előnézetek, korlátlan számú előbeállítások és érintőképernyős kezelői kézikönyvek. Multi-touch kontrollok biztosítják a felhasználóknak színes tablet stílusú kontrollokkal a pásztázás, forgatás, összehúzás és széthúzás funkciókat egyszerűen érintésre. Az élethű kép előnézetekben képernyő kontrollokkal Érdekes Területek kiválaszthatók nyomtatásra, tárolásra. A multi-touch funkciók lehetővé teszik a kezelőknek a képminőség beállítását, dokumentumok azonosítását és cseréjét összerendezett szettekben.

KIP kirakó egységek

A KIP 900 színes széria professzionális él illesztéses kirakója csökkenti a nyomtatás utáni munkát, növelve a munkafolyamat hatékonyságát. Pontosan kirakja a különféle lapméreteket. Segítségével felügyelet nélküli nyomtatások ütemezhetők be.

KIPFold 2800 hajtogató egységek

A KIPFold 2800 hajtogató gép automata megoldást nyújt a szélesformátumú dokumentum hajtogatási igényekre, biztosítva a hajtogatást, kirakást és összerendezést egy kompakt konstrukcióban. A KIPFold 2800 online hajtogatógépek intelligensen kommunikálnak a KIP nyomtatókkal és teljesen integráltak a KIP szoftver alkalmazásokkal és nyomtató driverekkel, segítve a zökkenőmentes munkafolyamat integrációt.