KIP 870

4 tekercses színes nyomtató rendszer

 • KIP 870 nyomtató:
 • LED nyomtató technológia
 • 4 (CMYK) száraz, UV és vízálló toner
 • 8 A1/perc színes nyomtatási sebesség
 • 10 A1/perc fekete-fehér nyomtatási sebesség
 • 600 x 2400 dpi felbontás
 • 4 tekercses papír adagoló
 • 297 - 914 mm papír szélesség
 • 67-150g papír, 3-4 mil polieszter, stb.
 • Kontroller:
 • KIP System K Win 10 op. rendszerrel
 • 12" tablet stílusú érintőképernyő

KIP 870 színes nyomtató rendszer

A KIP 870 munkacsoport és részleg nyomtató rendszert nagy igényű projekt követelményekre, kiváló termelékenységre és megbízhatóságra tervezték. Nagy felbontású színes és fekete-fehér vegyes szetteket készít, beépített költséghatékonysági jelentéssel. Bővítse a kompakt felső kirakó konstrukciót sokoldalú hátsó kirakóval vagy hajtogató gépekkel, a termelékenység növelése érdekében. Az érintőképernyő kényelmes fejlett hálózati felhő hozzáférést, valamint PC munkaállomás nélküli szett nyomtatást és rendszer menedzsmentet kínál.

KIP 800 széria jellemzői

A KIP 800 széria egy elektrofotografikus színes és fekete-fehér LED nyomtató / multifunkciós rendszer. A 600dpi felbontású LED nyomtatófej és a fejlett KIP System K szoftver csomag a legmagasabb képminőséget biztosítja. A száraz CMYK festékek használata lehetővé teszi a színes képek nyomtatását széles választékú média típusokra. A nyomatok UV és vízállóak és azonnal felhasználásra készek. Nyomtatási sebessége 70-80g/m2 papírra fekete-fehérben 6 m/perc, 70-90g/m2 papírra színesben 4,8 m/perc és 90-160g/m2 nehéz papírra színesben 3 m/perc.

KIP System K kontroller

A KIP rendszereken a színes és fekete-fehér másolás, nyomtatás, szkennelés és más rendszer funkciók egy beépített, 12"-os színes multi-touch, tablet stílusú képernyőn keresztül kezelhetők. A munkafolyamatok kezelését könnyűvé teszi az automatikus indítás, valós idejű előnézetek, korlátlan számú előbeállítások és érintőképernyős kezelői kézikönyvek. Multi-touch kontrollok biztosítják a felhasználóknak színes tablet stílusú kontrollokkal a pásztázás, forgatás, összehúzás és széthúzás funkciókat egyszerűen érintésre. Az élethű kép előnézetekben képernyő kontrollokkal Érdekes Területek kiválaszthatók nyomtatásra, tárolásra. A multi-touch funkciók lehetővé teszik a kezelőknek a képminőség beállítását, dokumentumok azonosítását és cseréjét összerendezett szettekben.

KIP kirakó egységek

Az innovatív felső kirakó konstrukció illeszkedik az olyan igényekhez, amikor szűk helyen fal mellett kell a gépet elhelyezni és könnyű hozzáférést biztosít a rendszer minden funkciójához, növelve a munkafolyamat termelékenységét. A KIP kirakók fejlett intelligens online rendszerek, amelyek precíz megoldást nyújtanak a nyomatok összegyűjtésére, ezáltal növelik a rendszer termelékenységét a flexibilitás fenntartása mellett.

KIPFold 1000 / 2800 hajtogató egységek

A KIPFold 1000 és KIPFold 2800 hajtogató gépek automata megoldást nyújt a szélesformátumú dokumentum hajtogatási igényekre, biztosítva a hajtogatást, kirakást és összerendezést egy kompakt konstrukcióban. A KIPFold online hajtogatógépek intelligensen kommunikálnak a KIP nyomtatókkal és teljesen integráltak a KIP szoftver alkalmazásokkal és nyomtató driverekkel, segítve a zökkenőmentes munkafolyamat integrációt.