KIP 7570 G

2 vagy 4 tekercses nyomtató rendszer

  • KIP 75 G széria nyomtató:
  • KIP System K3 kontroller
  • LED nyomtató technológia
  • 100% festékfelhasználás
  • 10 A1/perc nyomtatási sebesség
  • 600 x 2400 dpi felbontás
  • 297 - 914 mm papír szélesség
  • 2 vagy 4 tekercses papír adagoló

KIP 7570 G nyomtató rendszer

A KIP 75 G széria nyomtatási sebessége 10 A1 méretű rajz percenként. Média kapacitásuk 2 vagy 4 gyorsan cserélhető médiatekercs egyenként 175 m tekercs kapacitással, plusz egy vágottlap adagoló.

KIP HDP technológia

A KIP szabadalmaztatott HDP környezetbarát technológiája 100% toner hatékonyságú, csökkenti a nyomtatási költséget és kiváló megtérülési értékével az iparágban a legalacsonyabb a fenntartási költsége. A KIP rendszerek nem alkalmaznak előhívót vagy maradék festék szállítókat, tartályokat, amelyek eltávolítást vagy cserét igényelnek. További jellemzőjük a precíz, 600 x 2400 dpi nyomtatás éles részletes és finom szürkeskálákkal. A magas felbontás lehetővé teszi, hogy a rendszer növelje a görbe, ferde vonalak és ívek finomságát a külső élek kiváló precizitásával.

KIP System K3 kontroller

A KIP rendszereken a nyomtatás, másolás, szkennelés és más rendszer funkciók egy beépített, színes 15,6"-os multi-touch tablet stílusú képernyőn keresztül kezelhetők. A munkafolyamatok irányítását könnyűvé teszi az automatikus indítás, a valós idejű előnézetek, a korlátlan számú előbeállítások és az érintőképernyős kezelői kézikönyvek. A felhasználók színes tablet stílusú kontrollokkal kezelhetik a képminőség beállításait, a pásztázás, forgatás, összehúzás és széthúzás funkciókat. A kép előnézetekben a teljes rajzból részterültek is kiválaszthatók nyomtatásra, tárolásra.

KIP kirakó egységek

A beépített felső kirakó egység kis helyigénnyel akár fal melletti elhelyezés esetén is biztosítja a nyomatok megfelelő kirakását. A rendszer termelékenysége tovább növelhető hátsó online kirakó egységgel, amely precíz, nagyobb termelékenységú megoldást nyújt a nyomatok összegyűjtésére.

KIPFold online hajtogató gépek

A KIPFold online hajtogató gépek automata megoldást nyújtanak a szélesformátumú dokumentumok kezelésére, biztosítva a hajtogatást, kirakást és összerendezést egy kompakt konstrukcióban. A KIPFold online hajtogató gépek intelligens kétirányú kapcsolattal kommunikálnak a KIP nyomtatókkal és teljesen integráltak a KIP szoftver alkalmazásokba és nyomtató driverekbe, biztosítva a könnyű kezelhetőséget.